Seizoenkaart 2018-2019

Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over de seizoenkaart 2018-2019.

De seizoenkaart 2018-2019 biedt:

- Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het 1e elftal en eventuele play-offs;
- Toegang tot de traditionele vriendschappelijke openingswedstrijd van het seizoen;
- Toegang tot de eerste thuiswedstrijd om de KNVB beker (tot 1/8e finale)*;
- Voorrang op kaartverkoop voor (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
- Gratis lidmaatschap Het Legioen (Kameraadjes-lidmaatschap voor kinderen tot 14 jaar);
- 10% korting op de aankoop van artikelen in de Feyenoord Fanshop en op www.feyenoordfanshop.nl.

* indien van toepassing


Periodes en prijsbeleid

Gegarandeerd plaatsbehoud n korting
Verleng je jouw seizoenkaart voor of uiterlijk op vrijdag 13 april, dan profiteer je van gegarandeerd plaatsbehoud en heb je voorrang op verplaatsing (als een eventuele verplaatsing niet gehonoreerd kan worden, behoud je gegarandeerd je oude plaats). Ook betaal je de vroegboekprijs van het seizoen 2018-2019. Bovendien is het in deze fase mogelijk om te betalen via een automatische incasso.

Verlengen en automatische incasso
Besluit je jouw seizoenkaart na vrijdag 13 april, maar vr het einde van het seizoen 2017-2018 te verlengen, dan betaal je de standaardprijs van het seizoen 2018-2019. Ook kun je in deze fase nog steeds betalen via een automatische incasso. Het gegarandeerde plaatsbehoud vervalt in deze fase.

Aanvragen nieuwe seizoenkaart
Feyenoord werkt voor het seizoen 2018-2019 met een wachtlijst voor supporters die een nieuwe seizoenkaart willen aanvragen. Voor deze opzet is gekozen, omdat we na fase 1 en 2 de fases waarin huidige seizoenkaarthouders kunnen verlengen, verplaatsen of opzeggen exact kunnen bepalen hoeveel nieuwe aanvragen er gehonoreerd kunnen worden.

De wachtlijst wordt vanaf fase 1 opengesteld voor inschrijvingen, waarbij leden van Het Legioen n week voorrang krijgen (woensdag 14 maart dinsdag 20 maart). Vanaf woensdag 21 maart tot en met vrijdag 13 april kunnen alle supporters zich aanmelden voor de wachtlijst en vervalt het voorrangsrecht van Legioenleden.

Voor de wachtlijst geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Aanmelden kan via www.feyenoord.nl/wachtlijst. Wie uiteindelijk via de wachtlijst de gelegenheid krijgt een seizoenkaart te kopen, betaalt de standaardprijs.

Hoofdpartner

Strategische Partners