Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation

Prijzen 2017-2018

Klik hier voor de actuele seizoenkaartprijzen.


Jeugdkorting

Alle supporters, geboren op of na 1 juli 2000, ontvangen een korting van 20% op de seizoenkaartprijs. Uitzondering hierop zijn de gezinsvakkenvakken waarop al (meer) korting gegeven wordt aan jonge supporters. Zit jij niet op een gezinsvak en ben je geboren na 1 juli 2000, dan wordt de 20% korting automatisch verrekend (je hoeft hier niets voor te doen). De jeugdkorting is alleen van toepassing op seizoenkaarten en wordt niet gegeven bij de aankoop van losse dagkaarten. 
 
Jeugdkorting op de vakken W1-4 en Z1-4
Voor huidige seizoenkaarthouders die willen verplaatsen binnen of naar W1-4 of Z1-4 en voor nieuwe aanvragen van een seizoenkaart is het niet meer mogelijk te kiezen voor een seizoenkaart met jongere- of kinderkorting. Voor jeugdige supporters op deze vakken is het alleen mogelijk een seizoenkaart te kopen met jeugdkorting. Huidige seizoenkaarthouders op de vakken W en Z hebben nog wel de mogelijkheid om met jongere- of kinderkorting hun seizoenkaart te verlengen.  

65-plus korting
Op de vakken D en K is voor supporters van 65 jaar en ouder een gunstig tarief beschikbaar. Supporters geboren vr 1 juli 1952 ontvangen 50% korting op een seizoenkaart voor vak D en K.

Leeftijdscriteria
tres-sponsorbalk