Uitkaart

Het bezoeken van (officiële) uitwedstrijden van Feyenoord is voorbehouden aan de houders van een Feyenoord uitkaart. Dit is een persoonsgebonden seizoenkaart waarop een pasfoto van de seizoenkaarthouder staat. Met een Feyenoord uitkaart word je, afhankelijk van het type uitkaart, in de gelegenheid gesteld om kaarten te kopen voor een uitwedstrijd.

Aanvragen
Het aanvragen van een uitkaart kun je online doen tijdens het aanvraagproces van je seizoenkaart. Dat doe je door het vinkje bij ‘Uitkaart’ aan te vinken. Er wordt dan eenmalig € 11,50 per seizoenkaart aan administratiekosten in rekening gebracht. Bovendien krijg je een oproep om een digitale pasfoto te laten maken (kosten ŕ € 10,- te voldoen bij de pasfotospeciaalzaak).

Type uitkaart
Er zijn drie verschillende uitkaarten, namelijk de Diamond-, Gold- en Silvercard. Als nieuwe uitkaarthouder ontvang je een Silvercard. Afhankelijk van het aantal uitwedstrijden dat je in een seizoen bezoekt, kun je in het opvolgende seizoen in aanmerking komen voor een Goldcard. Goldcardhouders die voldoende uitwedstrijden bezoeken, komen in aanmerking voor een Diamondcard.

Kaartverkoop
De wedstrijdkaarten die de thuisspelende club beschikbaar stelt aan Feyenoord, komen eerst beschikbaar voor Diamondcardhouders. Als er na de verkoopperiode voor Diamondcardhouders nog wedstrijdkaarten beschikbaar zijn, kunnen Goldcardhouders proberen een kaart te kopen. Na de verkoopperiode voor Goldcardhouders kunnen Silvercardhouders, indien nog beschikbaar, proberen een kaart te kopen voor de betreffende uitwedstrijd.

Voorwaarden en regels
Op de Feyenoord uitkaart zijn naast de algemene voorwaarden van de Feyenoord Seizoenkaart 2018-2019 ook de uitkaartvoorwaarden van de Feyenoord Seizoenkaart 2018-2019 van toepassing.

Hoofdpartner

Strategische Partners