Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation

Parkeren

Een parkeerjaarkaart 2017-2018 is beschikbaar voor P5C (Gamma) en P5G (Parkeergarage Veranda). Voor P6 zijn er komend seizoen geen parkeerjaarkaarten beschikbaar. Het is ook niet mogelijk om je parkeerjaarkaart  voor P6 te verlengen.

Inbegrepen parkeerjaarkaart 2017-2018
De prijs voor een parkeerjaarkaart op P5C is 350,- en voor P5G 300,- In tegenstelling tot vorig seizoen is de parkeerjaarkaart komend seizoen geldig bij alle thuiswedstrijden georganiseerd door Feyenoord, dus ook bijvoorbeeld bij Europese thuiswedstrijden en/of de KNVB bekerduels (vandaar de prijsverhoging). De parkeerjaarkaart is te gebruiken vanaf vier uur vr aanvang van de wedstrijd tot twee uur na afloop.

Wil je een parkeerjaarkaart aanvragen, ga dan naar het onderdeel 'Ik wil een seizoenkaart 2017-2018 aanvragen'. Tussen de beschikbare seizoenkaartvakken staan ook de parkeerplaatsen P5C en P5G.
 
Klik hier voor een plattegrond van de parkeerplaatsen.
tres-sponsorbalk