Bijzondere vakken

Verlengen op gezinsvakken CC, DD, F, H, OO en PP (+ gezinnen op vak P) 
Wil jij als seizoenkaarthouder je seizoenkaart op een gezinsvak verlengen, dan is het goed om te weten dat alle gezinsseizoenkaarten aan de hoofdboeker gekoppeld zijn en tegelijkertijd (dus in één transactie) verlengd moeten worden. Bij het verlengen wordt namelijk gekeken naar de groepssamenstelling, waarbij een kind of jongere door maximaal twee volwassenen begeleid mag worden. Verleng dus alle seizoenkaarten (van het gehele gezin) in één keer. Het is niet noodzakelijk om direct met iDEAL voor het hele gezin te betalen.

Rail seatsvak S
Feyenoord introduceert met ingang van het seizoen 2018-2019 rail seats op vak S. Een rail seat is een klapstoel, die het voor een supporter mogelijk maakt om op een veilige en comfortabele manier een wedstrijd staand te volgen. Bij nationale wedstrijden in de Eredivisie en het bekertoernooi staan de stoeltjes standaard ingeklapt. De zitfunctionaliteit is dan niet beschikbaar. Bij eventuele Europese thuiswedstrijden worden de stoeltjes uitgeklapt en is de zitfunctionaliteit wel beschikbaar.

Uit onderzoek is gebleken dat de rail seats niet op de vakken X1-4 kunnen worden geïntroduceerd. De constructie van deze vakken voldoet niet aan de gestelde eisen. De prijs van een seizoenkaart voor vak S blijft gelijk aan de seizoenkaartprijzen van de overige vakken op de gele zijde. De capaciteit van vak S blijft gelijk.
Mindervalide vakken
In De Kuip zijn meerdere vakken speciaal ingericht voor mindervalide supporters. Op de vakken Y (YIN) en Z (ZIN) zijn zo’n honderd rolstoelplaatsen. Wil je in aanmerking komen voor een seizoenkaart op een mindervalide vak? Meld je dan net als andere supporters aan voor de wachtlijst voor www.feyenoord.nl/wachtlijst. Zodra jij aan de beurt bent om een seizoenkaart aan te schaffen, waarover jij persoonlijk geïnformeerd wordt, vragen wij je telefonisch contact op te nemen met Feyenoord Service & Tickets via het telefoonnummer 0900-1908

Blindentribune
Supporters met een visuele handicap kunnen tijdens de thuiswedstrijden van Feyenoord gebruik maken van een plek op de blindentribune. Via een hoofdtelefoon kunnen zij met speciaal commentaar (verzorgd door Radio Rijnmond) de wedstrijd volgen. Wil je in aanmerking komen voor een seizoenkaart op de blindentribune? Meld je dan net als andere supporters aan voor de wachtlijst voorwww.feyenoord.nl/wachtlijst. Zodra jij aan de beurt bent om een seizoenkaart aan te schaffen, waarover jij persoonlijk geïnformeerd wordt, vragen wij je telefonisch contact op te nemen met Feyenoord Service & Tickets via het telefoonnummer 0900-1908.

Hoofdpartner

Strategische Partners